Tusta napunio Kino Studentskog centra

U Kinu Studentskog Centra pred brojnom publikom održana je zagrebačka premijera dugometražnog biografskog dokumentarca ‘Tusta’.Film produkcijske kuće Factum i redatelja Andreja Korovljeva donosi priču o legendarnom frontmenu grupe KUD Idijoti, jednoga od najznačajnijih punk bendova s ex Yu prostora, koji nosi i nagradu publike sa 17. Liburnia film festivala. Film će se nastaviti prikazivati do 6. listopada, a do kraja godine zakazane su projekcije diljem Hrvatske i regije.

Na svečanoj premijeri podršku su iskazala i brojna poznata lica iz svijeta filma i glazbe, a uz redatelja Andreja Korovljeva i producenta Nenada Puhovskog, prepunoj dvorani naklonili su se i neki od sudionika u filmu te dio filmske ekipe.

Među njima su bili: glazbeni urednik i kritičar Ilko Čulić; izvršna producentica i asistentica redatelja Neda Frank; glavni snimatelj Goran Legović; montažerka i koscenaristica Vesna Biljan Pušić; dizajnerica zvuka Dubravka Premar; glavni tonski snimatelj Ivan Šmintić; koordinatorica arhivskog materijala Lada Bonacci i grafički dizajner Bruno Razum.

I. M.


 

Tagged: , , , , , , , , ,