Tvrđava: Novi album Crvene jabuke

U Žera baru u Zagrebu predstavljen je novi album Crvene jabuke ‘Tvrđava’. Dražen Žerić Žera okupio je mali broj suradnika i prijatelja s kojima je nazdravio izlasku 22. studijskog albuma grupe koja ove godine slavi 35 godina postojanja.

Tim povodom Croatia Records, u čijoj se arhivi nalazi kompletna diskografija Crvene jabuke, uručila je posebno priznanje za njihov doprinos diskografiji. Iako je planirani veliki koncert u Domu sportova odgođen do daljnjega, s podjednakim nestrpljenjem ga očekuju i publika i Crvena jabuka, a da će biti poseban baš zbog svega najavio je i sam Žera:

‘Iskrenost i emocija ono je što nas je dugotrajno vezalo uz publiku. I naši tekstovi i glazba su takvi i nema ljepšeg osjećaja nego pjevati ih zajedno s publikom. Osjećaj na pozornici je uvijek isti, dajemo svoj maksimum i trudimo se da publika osjeti naše zadovoljstvo, a njihov ponovni dolazak na naše koncerte znak je da su se i oni odlično proveli. Imamo jednog fana koji ide za nama na sve koncerte, a naše turneje su po cijelom svijetu. Kad sve ovo prođe imat ćemo još više razloga za veselje.’

Novi album ‘Tvrđava’ najavljen je prije mjesec dana istoimenom singlom i spotom u kojoj je gost sarajevski glumac Josip Pejaković, a početkom listopada regionalnu premijeru imala je i pjesma ‘Aleje ljubavi’ u kojoj je Žera gost Željku Samardžiću.

C. R.


Tagged: , , , , , , , , , ,