Vanda Winter oduševila u Ritinoj školi

U zagrebačkom kazalištu Mala scena po 150. put izvedena je hit komedija ‘Ritina škola’ u kojoj je u ulozi Rite premijerno nastupila Vanda Winter.Ulogu je preuzela od Nataše Janjić Medančić koja je na porodiljnom, a koja je za ulogu Rite dobila brojne kazališne nagrade. Vanda je, sudeći po reakcijama publike, također napravila ulogu za pamćenje.

Marko Torjanac, Vandin partner u predstavi i redatelj, za Vandu ima samo riječi hvale i kaže da se Vanda još jednom dokazala kao jedna od najboljih hrvatskih glumica, oduševljen njezinom glumačkom kreacijom Rite. Torjanac je 150. izvedbu ‘Ritine škole’ čestitao i Nataši Janjić Medančić koja je kolege bodrila gledajući ih na streamingu u On line kazalištu uživo i odmah po završetku predstave na facebooku napisala čestitku svom ‘starom ratnom drugu’, kako je nazvala Torjanca, i Vandi Winter kojoj je poručila da je bila fantastična. Napisala je da su režija i prijenos s četiri kamere bili savršeni i sve pozvala trkom u On line kazalište uživo, a riječi pohvale za prijenos stižu i od mnogih on line gledatelja koji ovu formu prijenosa nazivaju kombinacijom kazališta i filma.

Već sljedeće nedjelje, 15. studenoga na rasporedu je ponovno ‘Velika zvjerka’, urnebesna komedija o lovu na posao života, a 22. studenoga komedija za samopomoć u teškim vremenima ‘Tko je ovdje lud?’. ‘Ritina škola’ na rasporedu On line kazališta uživo ponovno je 29. studenoga.

Nakon predstave otvoren je pjenušac na malom prijemu koji je održan na otvorenom ispred Male scene u skladu s epidemiološkim mjerama. Ova izvedba ‘Ritine škole’ bila je treća izvedba u On line kazalištu uživo koje putem streaminga možemo gledati gdje god da se nalazimo.

J. G.


Tagged: , , , , , , , , , , ,