Weekend Max Mara

U centru Zagreba održano je modno druženje u novom i ekskluzivnom prostoru Weekend Max Mara na kojem je predstavljena aktualna kolekcija jesen/zima 2015./16.
Weekend Max Mara-modeliWeekend Max Mara trgovina prostire se na 110 četvornih metara čiji udoban i ugodan interijer stvara poželjan ambijent za kupovinu. Kod ove trgovine poseban naglasak stavljen je na dizajn prostora koji kombinira suvremen i eklektičan način uređenja koji odiše prepoznatljivom elegancijom samog branda.

Kada netko spomene talijansku modu jedna od asocijacija svakako je i legendarni talijanski modni brand Weekend Max Mara koji je osnovan 1984.godine. Tradicija i prepoznatljivost ovog modnog branda s uvijek klasičnim pristupom modi diljem svijeta stekla je danas velik broj modnih sljedbenika.

Weekend Max Mara kolekcija jesen-zima 2015./2016. zasigurno će i ove sezone osvojiti brojne modne štovatelje. Nikad pretenciozna, uvijek decentna i umjerena, Weekend Max Mara godinama njeguje svoj prepoznatljiv stil u kojem žene diljem svijeta neizmjerno uživaju. Weekend Max Mara nije trend, ona je način i stil života i njihovi komada nikada ne izlaze iz mode. Spoj klasike i moderne elegancije s prepoznatljivim talijanskim istančanim pristupom dokaz su da modna vizija ovog branda uvijek sjaji istim sjajem. Osim odjeće, Weekend Max Mara asortiman obogaćen je i brojnim modnim dodacima koji će vašem stilu dati vaš osobni stilski pečat.

Weekend Max Mara – lifestyle linija Max Mara Grupe osnovan je 1984. godine kao  što samo ime sugerira idealna je kolekcija za vikend. Weekend Max Mara sada je odgovor suvremene potrage za odjećom koja je praktična i svestrana, puna boja i elegantno ženstvena. Odjeće ja to koja u potpunosti udovoljava koncept ‘utility de luxe’ pametnom kombinacijom glamura i softiciranosti s prepoznatljivim sportskim identitetom. Brand je znatno porastao od svog osnivanja i danas ima svjetsku distribuciju s više od 160 samostalnih prodajnih mjesta u Italiji, Europi i na Dalekom Istoku. Brand je također dostupan diljem vodećih robnih kuća kako u SAD-u, tako i u prodavaonicama diljem Japana i šire područje Kine.

P. R. / Foto: John Pavlish

Tagged: , , , , , , ,