Wine EnoGastro Vip Event: Poseban i autentičan

Došlo je vrijeme da i epidemiološke mjere počnu popuštati što je rezultiralo organiziranjem sve većeg broja događanja. U moru najavljenih manifestacija, pak, ističe se jedna drugačija – Wine EnoGastro Vip Event.Agencija Ricerca Mercato i ove godine organizira ovaj autentičan događaj s kojim žele zbližiti lokalne izlagače i ugostitelje te ih kvalitetnim radionicama i educirati. Kao i do sada, organizator stavlja naglasak na kvalitetu lokalnih proizvođača čiji će se brojni proizvodi moći kušati na eventima. Na svakom od njih prezentirat će se regija u kojoj se event održava s njezinom bogatom enogastronomijom i kulturom. Pod kuharskom palicom Dragana Jovanovića goste očekuje humanitarni Cooking show lokalnih ugostitelja i delicija te humanitarna degustacijska večera. Sav prikupljeni novac bit će doniran Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije Za novu Sobu čuda kojoj je ta pomoć vrlo potrebna.

Eventi su koncentrirani u drugoj polovici lipnja, a gradovi domaćini su Rijeka (16.6), Poreč (17.6), Split (23.6), Zadar (30.6) i Zagreb (1.7).

Svaki event krasit će brojne radionice vrhunskih govornika poput Mire Šemić, chefa Dragana Jovanovića, Maria Meštrovića, Filipa Savića, Jure Andrijaševića, Zorana Lukića i Filipa Sarilara, Manuele Maras, Damjana Miletića…

Organizator vjeruje kako su termini ovakvog eventa u lipnju jako dobri zato što je vrlo veliki broj ugostitelja i hotelijera cijepljen, a upravo su oni gosti u najvećem broju. Eventi će se organizirati uz odobrenje i upute stožera, kao i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Upravo iz tog razloga organizator je pomno birao objekte u kojima postoji natkrivena terasa kako bi se mogle ispoštovati potrebne epidemiološke mjere.

Vjerujemo kako će i ove godine Wine EnoGastro Vip Event imati puno uspjeha te da će i dalje nastaviti raditi na poboljšanju znanja, kvalitete usluge i ponude turističkog i ugostiteljskog sektora.

P. R.


Tagged: , , , , , ,