Zabranjeno pušenje: CD i u fizičkom obliku

Jubilarni, deseti album legendarne sarajevske grupe Zabranjeno pušenje ‘Radovi na cesti’ preselio je iz svijeta digitalije na police prodavaonica. Album koji ste dosad mogli preuzeti na internetu od sada možete pronaći i u fizičkom obliku.
Zabranjeno pušenje - Radovi na cestiOd singlova s novog albuma već smo imali prilike čuti pjesme ‘Boško i Admira’ i ‘Ti voliš sapunice’, koji su, osim domišljatim i zabavnim tekstovima, oduševili i vrhunskim videospotovima. Frontmen benda, Davor Sučić Sula, poznatiji kao Sejo Sexon, uvjeren je da su uspjeli napraviti veoma kvalitetan proizvod. Jesu li u tome uspjeli i kvalitetno obilježili 30 godina karijere provjerite u svim trgovinama Croatia Recordsa, webshopu i iTunesima, a preslušajte na Deezeru.

Objavljivanje albuma prati aktualni singl ‘Ti voliš sapunice’ o kojemu Sejo kaže: ‘Novi video obrađuje evolucijski razvoj sapunica kroz vjekove i doprinos sapunice svjetskoj civilizaciji’. Autori ove, ali i većine pjesama s novog albuma su Sejo Sexon, Toni Lović i Tomislav Andrić, dok je spot ‘Ti voliš sapunice’ režirao Žare Batinović.

Croatia Records

Pročitajte još: Zabranjeno pušenje: Besplatno skidanje albuma , Zabranjeno pušenje: Ti voliš sapunice , Kako Zenica Blues izvode Amerikanci

 

Tagged: , , , , , , , , ,