Zabranjeno pušenje: U Tvoje ime (video)

Sejo Sexon je zajedno s drugim članovima grupe Zabranjeno pušenje osnovao tajno udruženje – u novom spotu za pjesmu ‘U Tvoje ime’. Novi spot s albuma ‘Radovi na cesti’ grupe Zabranjeno pušenje sniman je na trgu istarskog gradića Raša koji je izgradio, a zatim na njemu održao i govor talijanski diktator Mussolini.

Riječ je o četvrtom spotu s albuma ‘Radovi na cesti’. Sejo i ekipa ponovo su, na svoj jedinstveni način progovorili o našoj svakodnevici, poigravši se ovog puta s temom tajnih udruženja, ekstremizma i sve prisutnije netolerancije prema drugom i drugačijem. Ovaj trend prikazan je kroz slučaj malog seoskog ugostitelja koji je smislio jedinstven plan kako da ostvari san svakog domaćeg privatnika, a to je da postane veliki biznismen, ali i patriota.

Scenarij za spot je napisao Sejo Sexon, a režirala ga je Marcella Zanki, koja je svoje iskustvo izgradila radeći godinama kao producent, asistent režije, a i kao samostalni redatelj određenih projekata u Urban Jungle produkcijskoj kući, specijaliziranoj za izradu spotova najvećim imenima regionalne glazbene scene. Dobitnik je Gold i Platinum MTV nagrada te nagrade žirija na Split spot Festivalu za režiju.

Autori pjesme ‘U Tvoje ime’ su Sejo Sexon, Tomislav Andrić i Toni Lović, produkciju potpisuju Sejo Sexon i Toni Lović, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).

C. R.


Zabranjeno pušenje-Tri kile, tri godine

Zabranjeno pušenje o kreditima u švicarcima

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,