Zadar: Sajam proizvoda hrvatskog sela

Na oduševljenje ljubitelja vrhunskih domaćih proizvoda, započeo je Sajam proizvoda hrvatskog sela koji se u sklopu 4. Taste and Travel festivala, do 30. kolovoza održava u Zadru.Više od 40 poljoprivrednih gospodarstava i malih obrtnika iz svih dijelova Hrvatske u narednim danima na zadarskom Forumu predstavljaju proizvode svog vrijednog rada. Delicije poput burgera od tune, domaćih kobasica, slavonskog kulena, domaćeg meda i rakije, specijaliteta iznenađenja te unikatne rukotvorine i suveniri samo su dio zanimljive priče koja već na prvi pogled ostavlja bez daha.

Uz Sajam proizvoda hrvatskog sela koji nudi mnoštvo zanimljivosti i pravu rapsodiju za nepce, tu je i već tradicionalni Craft Beer festival s više od 50 vrsti craft piva od kojih su mnoge noviteti na tržištu. U sklopu festivala, na zadarskoj rivi održat će se i bogat zabavni program na kojem 25. kolovoza nastupa splitski dvojac Kuzma i Shaka Zulu, a u subotu, 26. kolovoza virovitička Vatra..

Taste and Travel festival u subotu, 26. kolovoza od 9 sati svoj gastro program nastavlja predstavljanjem prve [email protected]: Food in the digital age konferencije. U zadarskom Arsenalu, ova će konferencija ugostiti neke od najvažnijih mladih, utjecajnih ljudi iz cijelog svijeta iz područja prehrambene industrije. Oni će sudionicima i javnosti predstaviti svoje inovacije i promišljanja za budućnost. Ulaz na konferenciju slobodan je za sve zainteresirane.

A. N. / Foto: Iva PerinčićTagged: , , , , , , , ,