Zagreb: Prva 4DX kinodvorana u regiji

Press konferencijom na kojoj su u četvrtak sudjelovali članovi Uprave tvrtke Blitz-CineStar, Hrvoje Krstulović i Damir Milinić, te izvršni potpredsjednik za internacionalni razvoj tvrtke CJ 4DPLEX, Stephen Kim, te direktor Arena centra Zagreb, Mike Pugh, otvorena je prva 4DX kinodvorana u regiji.
4DX kinodvoranaOkupljeni predstavnici medija i gosti imali su prilike od govornika saznati sve o novoj 4DX Samsung kinodvorani u kojoj će se prikazivati cjelovečernji filmovi u potpuno novom 4D formatu te se uvjeriti u njezine jedinstvene tehničke mogućnosti, a praćenjem trailera posebno prilagođenih 4DX efektima doživjeti i apsolutno kino iskustvo.

Krstulović je novu 4DX Samsung kinodvoranu detaljno predstavio, kao i razvojni put tvrtke Blitz-CineStar do pozicije vodećeg kinoprikazivača u regiji. ‘Uvođenjem 4DX kao još jednog  prestižnog formata u naša kina potvrđujemo svoju vodeću poziciju kinoprikazivača u regiji, a posebno me veseli što se to događa na našu desetu godišnjicu. Nastaviti ćemo i dalje ulagati i raditi na otvaranju novih mulitpleksa  koji uključuju  i 4DX kina, kako bi i dalje privlačili što veći broj posjetitelja’, izjavio je Krstulović.

Na njegovo se izlaganje nadovezao Kim koji je istaknuo: ‘Drago mi je što je Zagreb dobio 4DX dvoranu i pridružio se ekskluzivnom krugu gradova koji imaju 4DX kina. Veselim se budućoj suradnji s tvrtkom Blitz-CineStar na razvoju 4DX kinodvorana u budućnosti.’

Mike Pugh, direktor Arena centra Zagreb, zaključio je kako je otvaranje ove dvorane  vrlo važno za turističku ponudu grada i Arena centra, jer će upravo zbog nje hrvatska metropola postati vodeće mjesto za zabavu u regiji. Zahvaljujući tvrtci Blitz-CineStar, ljubiteljima sedme umjetnosti željnim apsolutnog kino iskustva od sada će biti omogućeno, osim vrhunskog audio-vizualnog sadržaja, pratiti omiljene naslove uz brojne specijalne efekte koje gledatelja smještaju u sam film. Čast da uđu u povijest hrvatske kinematografije kao prvi cjelovečernji  filmovi prikazivani u 4DX formatu pripala je najnovijem remek djelu Petera Jaksona  Hobit: Smaugova pustoš te animiranoj Disney bajci Snježno kraljevstvo. A među filmovima koje ćemo moći pratiti u novom 4D formatu naći će se uskoro i najveći nadolazeći hitovi među kojima ističemo: Ronin 47, Legenda o Herkulu, Need for Speed, Različita, Lego 3D

4DX donosi potpuno novo kino iskustvo koje uključuje golemo filmsko platno, visokokvalitetne zvučne sustave te posebne 4D efekte na svakom od 116 sjedala. Posjetitelji nove 4DX Samsung kinodvorane multipleksa CineStar Arena Zagreb gledajući film imaju osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pomičnim sjedalima, mirisu, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i posebnim svjetlosnim efektima koji svakom gledatelju stvaraju 4DX prožimajući filmski doživljaj zaokupljujući svih pet njegovih osjetila!

Blitz

Tagged: , , , , , , , , , , ,