Zagreb zaplesao u ritmu Beatlesa

Međunarodno poznat Beatles tribute band, The Backwards gostovao je u Novoj ploči i priredio pravi mali show za fanove Beatlesa i usputne prolaznike.

‘Love Me Do’, ‘Twist And Shout’ i ‘She loves Me’ odjekivali su centrom Zagreba a mnoštvo koje se okupilo spontano je zaplesalo u ritmu njihovih najpoznatijih hitova.

Članovi The Backwardsa svojom su izvedbom oduševili sve prisutne i dali nagovijestiti kakav show očekuje Zagreb 13. listopada u KC Dražen Petrović.

Publika u Ciboni imat će priliku doživjeti izniman spektakl, kojeg zaokružuju 24-člani simfonijski orkestar, plesači i plesačice, dojmljiva scenografija te band The Backwards koji utjelovljuje Beatlese već više od 20 godina. Backwardsi su se okupili 1995. godine, od tada su održali više od 3000 nastupa uživo diljem Europe i Amerike, osvojili mnoge nagrade no i simpatije članova obitelji Beatlesa te djeluju pod grupacijom McCartney.

Royal Symphony Orchestra, koji će se naći na pozornici Cibone, poznat je po sudjelovanju u svjetskim produkcijama poput ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Abba’, ‘Fantom u operi’, a ravnat će ga dirigent Piotr Oleksiak.

Zagrebačku publiku 13. listopada očekuje spektakularno iskustvo uz vrhunske glazbenike u neponovljivoj atmosferi legendarnih pjesama grupe Beatles. Ulaznice za ‘Remember Yesterday – The Beatles Story’ mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim po cijeni od 210 do 290 kn, ovisno o sektoru.

T. T.


Tagged: , , , , , , , , , ,