ZAMP oduševljen predstavom o autorskim pravima

Hrvatsko društvo skladatelja i ZAMP oduševljeni su ZKM-ovom predstavom ‘Priroda i društvo’ koja problematizira tematiku autorskih prava.Kroz nju publika na zabavan način otkriva kako se kreativci osjećaju te kako se danas svatko od nas, ali i kao društvo u cjelini odnosi prema njima i vrijednosti njihova rada te može i naučiti ponešto o autorskom pravu. Predstavu koja je dobila brojne pohvale struke i publike, inicirali smo u koprodukciji s kreativcima umjetničkog kolektiva SKROZ, Norom Krstulović, Majom Sviben i Vedranom Peternelom te Zagrebačkim kazalištem mladih. Izvrstan glumački ansambl (Anđela Ramljak, Dora Polić Vitez, Mia Biondić, Edvin Liverić, Jasmin Telalović, Zoran Čubrilo) oduševit će vas svojom energijom, glumačkom i glazbenom izvedbom, poručuju ZAMP-ovci.

Uz to, u svakoj izvedbi ansambl ugošćuje jednog od hrvatskih glazbenih umjetnika, a dosad su im u gostima bili Damir Urban, Mirela Priselac Remi, Davor Gobac, Mile Kekin, Anita Valo i Meri Jaman, Darko Rundek, Sandi Cenov, Sara Renar, Stjepko Galović Kandžija…

U suradnji sa ZKM-om kreirali su posebnu ponudu za izvedbe 11. i 12. siječnja u 20.00 sati. Cijena pojedinačne ulaznice s popustom je 30 kuna, a dodatno na svake tri kupljene ulaznice četvrtu – poklanjaju.

Evo što su o predstavi rekli poznati hrvatski glazbenici i kreativci!

HDS

Tagged: , , , , , , , , , , , ,