Zdrava i lijepa u Doctor Nutrition Baru

Najavama za jesen završava sezona radionica u Doctor Nutrition Baru na zagrebačkoj Šalati. Tema drugog lipanjskog susreta, koji će se održati u četvrtak, 30. lipnja od 18 do 20 sati, je žensko zdravlje, energija, ljepota i senzualnost, a dr. Lejla Kažinić Kreho polaznicama će demonstrirati pripremu jela koja osvježavaju spolni život, štite od depresije i pomlađuju.Lejla Kažinić KrehoU programu radionice je predavanje dr. Lejle Kažinić Kreho ‘Lijepa i zdrava – daruj sebi’, o zdravlju žene kroz sve životne dobi, od mladosti do zlatnih godina. Seriju knjiga ‘Prehrana 21. stoljeća’, u kojoj je obuhvaćeno i žensko i muško zdravlje, predstavit će urednica Sandra Pocrnić Mlakar, a slijedi degustacija recepata Lady Superfood u inspirativnom otvorenom i zatvorenom prostoru Doctor Nutrition Bara.

Radionice u Doctor Nutrition Baru u prvoj su sezoni privukle veliko zanimanje polaznica koje su imale priliku naučiti kako se može djelovati na održavanje zdravlja i životnog zadovoljstva koristeći najjednostavnije i najpristupačnije sredstvo – hranu. Za jesen dr. Lejla Kažinić Kreho najavljuje nova tematska druženja uz degustaciju hrane koja djeluje kao lijek i edukaciju o njezinim utjecajima na naše tijelo.

Broj mjesta u Doctor Nutrition Baru je ograničen, stoga rezervirajte mjesta na brojeve telefona 01 46 83 832 i 099 5049 730. Cijena radionice je 200 kuna.

P. R.


Lejla Kažinić Kreho-Alkaliziranje
Nutrition radionica: Kako alkalizirati tijelo
Tagged: , , , , ,