Ženska priča: Daniela Trbović i Merita Arslani

U travanjskom izdanju književne večeri ‘Ženska priča’ voditeljica Marijana Perinić ugostit će Danielu Trbović i Meritu Arslani.Daniela Trbović i Merita Arslani_Ženska prilaSpisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, u suradnji sa Centrom za kreativno pisanje (CeKaPe) i Book caffeom, domaćini su još jedne, sedme po redu, književne večeri ‘Ženska priča’. Tako će u utorak, 15. travnja, svoju žensku priču ispričati spisateljice Daniela Trbović i Merita Arslani.

Voditeljica popularnog HTV-ova talk showa ‘8. kat’ i kolumnistica, Daniela Trbović, objavila je zbirku kolumni ‘Hrvatica, majka, katolkinja, nepušačica’, koja je prije nekoliko godina naišla na sjajan odaziv čitatelja. Daniela za sebe voli reći da je ‘britka na jeziku, meka na srcu’, a kako to uživo izgleda imat ćemo prilike čuti u utorak u 20.00 sati u zagrebačkom Book caffeu.

Novinarka Merita Arslani široj je javnosti postala poznatija kao autorica nagrađenog prvijenca, ‘Anđeli će samo zaspati’, nakon kojega je objavila i svoj drugi roman ‘Probudi me kad prođe’ koji je također osvojio odlične kritike. ‘Najvažnija stvar koju trebate znati o meni je da obožavam pisati’ rečenica je kojom započinje Meritina biografska crtica, a njezin nastavak otkrit će vam još jedna, inspirativna i obećavajuća, ‘Ženska priča’.

P. R.

Tagged: , , , , , , , ,