Ženska priča: Influenceri novog doba

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk show ‘Ženska priča’ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! u Zagrebu.Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u utorak, 16. listopada (20 sati) ugostit će influencere novog doba: Alis Marić, Luciju Lugomer, Maju Brekalo i Domagoja Jakopovića Ribafisha.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na: [email protected] ili mobitel: 091/552-0611.

Zasigurno će se tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica na društvenim mrežama, koja svojom kreativnošću, ambicijom, stavom, ali i osobnošću itekako utječu na hrvatsku javnost.

Alis Marić s portala Čitaj knjigu broji preko 400.000 sljedbenika na stranicama facebooka. Na instagramu, i to u području mode i ljepote, s preko 136.000 sljedbenika obara rekorde Lucija Lugomer, a u području slasnih i finih delicija ističe se vrsna kuharica Maja Brekalo s više od 158.000 sljedbenika. Svakako će biti zanimljivo poslušati i old-school influencera Domagoja Jakopovića Ribafisha, koji već godinama oduševljava svoje pratitelje hedonističkim novostima iz svijeta gastronomije.

A. V.


Tagged: , , , , , , , , , ,