Ženska priča: Julijana Matanović i Suzana Bosnić

Julijana MatanovićSpisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i zagrebački Book caffe i u ožujku nastavljaju s programom ‘Ženska priča’.

O ‘Ženskoj priči’ se priča, za ‘Žensku priču’ se traži mjesto više, jer od rujna 2013. ‘Žensku priču’, jedan utorak u mjesecu pričaju – žene. Opušteno, nasmijano, inspirativno, s puno ljubavi i strasti prema književnosti i pisanju pričaju o svojim knjigama, ali i onima koje su obilježile njihove živote, o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim, ali najviše o onima koje u knjigama završavaju.

Nakon Milane Vlaović, Rujane Jeger, Nevene Rendeli, Dvine Meler, Mani Gotovac, Milane Vuković Runjić, Karmele Špoljarić, u utorak, 18. ožujka u 20 sati  u Book caffeu, spisateljica i stand up komičarka Marijana Perinić još jednom će ugostiti  dvije izuzetne  književnice: Julijanu Matanović, profesoricu književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, znanstvenicu i književnu kritičarku, vrsnu prozaisticu koja je s deset objavljenih romana već godinama na vrhu top ljestvica čitanosti, književnicu koja je među prvima u prostore interpretacije unijela pripovijedanje u prvim licu, ženu koja u svojim knjigama maestralno ispituje intimu žene i svu ljepotu i bol djetinjstva, odrastanja i zrele dobi, omiljenu profesoricu koja svojim studenticama s velikom strašću prenosi  znanje i strast prema  književnosti.

Suzana BosnićDruga gošća je Suzana Bosnić, mlada novinarka, koja je svoj talent dokazala već u prvoj knjizi, zbirci priča ‘Pod zemljom u velikim cipelama’ i čiji roman s podjednako velikim nestrpljenjem čekaju čitatelji i književna kritika.

Uživajte na još jednoj ‘Ženskoj priči’ uz Julijanu Matanović, Suzanu Bosnić i šarmantnu, uvijek nasmijanu i uvijek inspirativnu voditeljicu Marijanu Perinić.

Još jednom ćete uživati u ženskim pričama te imati priliku kupiti njihove knjige po izuzetno povoljnim cijenama.

CeKaPe

Pročitajte još: Ženska priča s Milanom i Karmelom , Ženska priča: Mani Gotovac i Tajana Obradović , Ženska priča s Milanom i Karmelom

Tagged: , , , , , , , , ,