Ženska priča: Muško-ženski odnosi

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica sprema se još jedan zabavni talk-show ‘Ženska priča’ koji će se u utorak, 20. studenoga u 20 sati, održati u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!

Stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne ‘Ženske priče’ ugostit će prave znalce na području muško-ženskih odnosa.

Marijana će ugostiti kantautoricu, pjevačicu i voditeljicu Alku Vuicu, poznatu po britkom jeziku i direktnim odgovorima, uz puno šarma i lucidnosti. Sigurno neće nedostajati smijeha, za što će se pobrinuti gošća iz Beograda, renomirana srpska glumica i stand-up komičarka Sandra Silađev, poznata po umjetničkom imenu Dinja, a za čijim video uratcima na društvenim mrežama ludi cijela regija. Bit će zanimljivo čuti stručno mišljenje psihoterapeutkinje i seksualne teraupeutkinje Nataše Barolin Belić, ali i muškog gosta, Danijela Neseka, poznatijeg kao BadBoy, koji je dvaput proglašen najboljim svjetskim trenerom zavođenja za muškarce.

Bit će tu i priče o razlikama muškaraca i žena, o pojmu ženstvenosti, ženskoj seksualnosti, umijećima zavođenja, ali i zadržavanja partnera te svim onim situacijama koje upravo čine muško-ženske odnose nepresušnom temom za razgovor.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na e-mail: [email protected] ili na mobitel: 091/552-0611.

A.V.G.


Ženska priča: Influenceri novog doba

Tagged: , , , , , , , , , ,