Ženska priča: O ženama i muškarcima

U klubu hrvatskih glazbenika Sax! održan je zabavni talk-show ‘Ženska priča’ na kojem je voditeljica Marijana Perinić ugostila znalce na području muško-ženskih odnosa: Alku Vuicu, Sandru Silađev-Dinju, Natašu Barolin Belić i Danijela Neseka, poznatog kao BadBoy.

U razgovoru s komičarkom Marijanom Perinić, Alka Vuica, hrvatska kantautorica, pjevačica i voditeljica svojim britkim jezikom i osebujnim stilom zabavljala je goste pričama iz svog života, ali je i dala naglasak na ozbiljnost anomalije društva u kojem se izgubila prava muškost i ženstvenost. Govorila je o seksualnosti, muško-ženskim prijateljstvima, dobrobitima samohranog majčinstva, uz komentar kako bi danas bila nesretna žena da nije rodila sina Arijana.

Smijeha nije nedostajalo, za što se pobrinula srpska komičarka i renomirana glumica Sandra Silađev, poznata po umjetničkom imenu Dinja, za čijim video klipovima na društvenim mrežama ludi cijela regija. Sandra se u opuštenom stilu osvrnula na temu rastava, prijevara, sve većeg broja ‘single’ žena u društvu, o prednostima i manama trenda ‘starija žena & mlađi muškarac’ te važnosti rada na sebi s ciljem održavanja zdravog odnosa, uz neizostavne komične komentare kojima je publiku nasmijavala do suza.

Uz spomenute dame, na sceni je bilo dobro čuti i stručno mišljenje Gestalt terapeutkinje i seksualne terapeutkinje Nataše Barolin Belić, koja je pričala o razlozima sve većeg dolaska žena i muškaraca na terapije. Žene najčešće dolaze zbog smanjenja seksualne želje te smetnji postizanja orgazama, dok muškarci dolaze zbog smetnji erekcije i ejakulacije. Dala je i savjete za poboljšanje spolnog odnosa svim parovima koji su već duže vrijeme zajedno te naglasila kako je komunikacija prvi korak ka rješavanju svih problema, uz ležernost odnosa prema životu.

Kako funkcionira ženski mozak te što žene zapravo vole i žele, najbolje je znao odgovoriti Danijel Nesek BadBoy, dvostruki svjetski prvak u treningu zavođenja (Pick-up Artist) koji iza sebe ima 50 tisuća zadovoljnih klijenata diljem svijeta. Danijel muškarce podučava kako da budu pravi alfa mužjaci, kako da se riješe strahova i blokada kako bi bili samopouzdani i uspješni već od prvog uleta, dejtanja, održavanja veze pa sve do braka. Bilo je zanimljivo čuti trikove zavođenja, tajne dobrog uleta, ali i smiješne anegdote iz njegova bogatog života tijekom kojeg već punih 15 godina pomaže muškarcima.

Ugodnoj atmosferi pridonijela je i publika s brojnim pitanjima, a voditeljica Marijana Perinić naglasila je važnost redovitog pregleda dojke te apelirala na osvješćivanje žena kako upravo dolazak liječniku na vrijeme može spasiti život.

Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, a nastavak očekujemo 11. prosinca s nekim novim i zanimljivim ženskim licima.

A.V.


Ženska priča: Muško-ženski odnosi

Tagged: , , , , , , , , , ,