Zrinka Cvitešić otvara 5. sezonu talk-showa Ženska priča

Glumica Zrinka Cvitešić prva je gošća novog izdanja talk-showa ‘Ženska priča’ koji vodi Marijana Perinić, a koji će se održati u četvrtak, 21. rujna, u 20 sati u zagrebačkom Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22/2).

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica, sprema se otvorenje 5. sezone talk-showa ‘Ženska priča’ u novom prostoru, Klubu hrvatskih glazbenika Sax!.

U ‘Ženskoj priči’, koja je i ove sezone humanitarnog karaktera, stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostit će talentiranu i uspješnu mladu glumicu čija karijera doseže sve do Hollywooda – Zrinku Cvitešić.

Zrinka Cvitešić hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica sa zavidnom inozemnom karijerom i trenutnom adresom u Londonu. Put ju je ovih dana doveo do Zagreba gdje se sprema za ulogu u predstavi ‘Tko pjeva, zlo ne misli’ (prema istoimenom filmu i ovoga puta u režiji Renea Medvešeka), a čija je premijera u Hrvatskom narodnom kazalištu 28. rujna 2017.

Nova predstava samo je jedan od povoda razgovora s mladom glumicom, s kojom će Marijana popričati i o svim izazovima glumačkog života, usponima, padovima, smiješnim situacijama te životu u Engleskoj. Za opuštenu i zabavnu atmosferu ‘Ženske priče’ pobrinut će se i Zrinkini prijatelji koji će se damama pridružiti na pozornici.

Cijena ulaznice iznosi 10,00 kuna, a mogu kupiti se na ulazu u klub, uz obaveznu prethodnu rezervaciju stola na e-mail adresu: [email protected] ili na broj: 099/758-9934.

Ove sezone cijeli prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke – Europa Donna Hrvatska. Peta sezona ‘Ženske priče’ potrajat će sve do lipnja 2018. godine.

A. V.


Pričama o hrabrosti i sreći zatvorena četvrta sezona Ženske priče

Ženska priča uz zdrave savjete za aktivniji život

Tagged: , , , , , , , , , ,