Zrinka Cvitešić otvorila 5. sezonu Ženske priče

U Klubu hrvatskih glazbenika Sax! otvorena je 5. sezona talk-showa ‘Ženska priča’, a Marijana Perinić ugostila je glumicu s uspješnom inozemnom karijerom, Zrinku Cvitešić.

Na sceni su im se pridružili i Zrinkin dugogodišnji prijatelj, glumac i voditelj Marinko Leš te liječnica Ljerka Eljuga. Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Svi željni zanimljivih i zabavnih tema uživali su u prepunom klubu Sax! za što je zaslužna zvijezda večeri Zrinka Cvitešić i njeni gosti. U ugodnom dvosatnom razgovoru sa stand-up komičarkom Marijanom Perinić, Zrinka je publici otkrila detalje o svom odrastanju u Karlovcu, uzdizanju na glumačkom putu te o svim usponima i padovima života u Engleskoj. Malo koja glumica odiše tolikom skromnošću i jednostavnošću kao što je Zrinka, iza čijeg priznatog međunarodnog uspjeha stoje mnogobrojne prestižne nagrade, ali i veliki talent te naporan i predan rad.

S trenutnom adresom u Glasgowu, otkrila je i svoju strast prema maslinarstvu i kuhanju, a sve njene mane i vrline na sceni je s publikom podijelio i njen dugogodišnji prijatelj Marinko Leš, koji se nije libio ispričati smiješne anegdote iz tinejdžerskog doba, simpatične pričice o Zrinkinom perfekcionizmu, ali i o čvrstom prijateljstvu u kojem ima mjesta samo međusobnoj podršci i iskrenosti.

Ugodnoj atmosferi pridonijela je i liječnica Ljerka Eljuga, koja je zajedno sa Zrinkom naglasila važnost redovnog pregleda dojke te apelirala na osvješćivanje žena rekavši kako upravo odlazak liječniku na vrijeme može spasiti život.

Zrinka je spremno odgovarala i na brojna pitanja iz publike, a bilo je tu, naravno, riječi i o kazalištu, filmu, tremi i svim onim neugodnim situacijama na daskama koje život znače, te je naglasila kako će sada ipak češće dolaziti u Zagreb zbog glavne uloge u predstavi ‘Tko pjeva, zlo ne misli’, čija se premijera očekuje 28.rujna u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, a nastavak je najavljen za 10. listopada s nekim novim, zanimljivim ženskim licima.

Foto: Martina Kenji


Zrinka Cvitešić otvara 5. sezonu talk-showa Ženska priča


Tagged: , , , , , , , , , ,