Darujemo ulaznice: Julijin balkon u kazalištu Vidra

U suradnji s Hit teatrom darujemo 2×2 ulaznice za predstavu ‘Julijin balkon ili ljubav na drugi pogled’, koja će se održati u nedjelju, 19. veljače (20 sati) u kazalištu Vidra.

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 18. veljače
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 19. veljače
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Nakon što je hit predstava ‘Metoda za brak’ proslavila 100. izvedbu, a ‘Vlaška posla’ osvojila publiku, Hit teatar predstavlja kazališnu poslasticu, komediju ‘Julijin balkon’! Pravo kazalište u kazalištu i Shakespearea kakvog još niste gledali, komediju za sve generacije.

Oni su glumac, glumica i redateljica i imaju samo jedan zadatak, na scenu postaviti najveću ljubavnu priču svih vremena ‘Romeo i Julija’. No, uz lavinu komičnih situacija i neočekivanih preokreta ne uspijevaju se pomaknuti od scene balkona, pa je svaka verzija Romea i Julije na balkonu sve čudnovatija i komičnija od prethodne…

Spotaknuli su se o priču najslavnijeg ljubavnog para u povijesti, o ‘nesretni’ balkon, ali i još nevjerojatniji vlastiti život no razigranim transformacijama i glumačkom igrom zadovoljili apetite i najzahtjevnije publike.Hit teatar predstavlja urnebesnu komediju za sve kazališne afinitete. Pripremite maramice za suze smijalice, a možda pronađete i (svog) Romea ili Juliju.

U autorskom projektu, prema ideji Matee Elezović Brdar, uz nju glume Ana Vilenica i Mladen Kovačić. Kostimografkinja je Sara Lovrić Caparin, a redateljica Iva Srnec.

I. C. / Foto: Hit teatar press

Tagged: , , , , , , , , , , , ,