15. izdanje Tjedna Izraela

Tijekom jubilarnog 15. izdanja Tjedna Izraela, od 23. do 30. studenoga, posjetitelje očekuje raznovrstan kulturno-zabavni program i to na nekoliko zanimljivih lokacija u Zagrebu. Ovu kulturnu manifestaciju organizira Židovska općina Zagreb već s ciljem približavanja izraelske i židovske tradicije i kulture hrvatskoj publici.
Yaniv Tal-Tjedan IzraelaProjekt je u svojim počecima koncipiran kao skup tjednih događanja u Zagrebu (unutar židovskog tjedna, od nedjelje do Šabata). S godinama se broj programa povećavao, a uključene su i pozornice u drugim gradovima u Hrvatskoj: Čakovcu, Sisku, Dubrovniku, Koprivnici, Virovitici, Osijeku i Splitu.

Ove su godine snage udružene s Koncertnom direkcijom Zagreb te židovskim općinama Čakovec i Koprivnica. Zajednički je angažman omogućio čak šest hrvatskih premijera: Koncert Tria Helmuta Eisela, predstavu ‘Gospođa Roza’, koncert Kontra – Kvarteta, koncert Tria Solenza, koncert etno glazbene skupine Shira u’tfila u novoj postavi, jedan izdavački projekt te nastup svjetske house senzacije, DJ Yaniva Tala.

Ulaznice za sva događanja u prodaji su putem sustava www.entrio.hr a više informacija o rasporedu, lokacijama i cijenama ulaznica možete pronaći na web stranici www.tjedan-izraela.org

Menart

Tagged: , , , , , , , , , ,