Autor by Fama

Pišete vašu prvu knjigu? Možda ste je već objavili i čekate da pronađe put do čitatelja, a mi vam u tome želimo pomoći!

Autor by FAMA pruža podršku još neotkrivenim talentiranim piscima koji tek stvaraju svoje prvo književno djelo, ali i već objavljenim i afirmiranim imenima na domaćoj i inozemnoj književnoj sceni.

Vaša knjiga može i treba pronaći put do čitatelja i ranije nego se pojavi u izlozima knjižara ili na policama knjižnica, a, ukoliko se već otisnula u svijet – taj krug čitatelja neprestano treba njegovati, širiti i nadopunjavati.

Naš cilj je istaknuti vas kao autora, omogućiti vam vidljivost i prepoznatljivost kakvu želite te pomno stvarati čitateljsku publiku putem različitih oblika promocija i vođenjem profila na društvenim mrežama kako bi vaše književno djelo privuklo pozornost kakvu zaslužuje.

Takvim osobnim pristupom zajednički stvaramo i gradimo zdrave temelje za vaš uspješan književni put, kao i autorska djela koja su u nastajanju i tek ih namjeravate objaviti.

Vaša priča započinje u Hrvatskoj, a, uz podršku, trud i upornost može završiti tko zna gdje… Zašto ne i na top-ljestvicama svjetskih bestselera?

Za više informacija i detalja slobodno nam se obratite na:

[email protected]

098/97-99-192