2Cellos: Druženje na vidikovcu Zagreb Eye

2Cellos – Luka Šulić i Stjepan Hauser – te bubnjar Dušan Kranjc, uvijek zabavni i u utrci s vremenom, danas su se družili s predstavnicima medija i poslovnim partnerima na vidikovcu Zagreb Eye.
2Cellos-Zagreb-EyePretpremijerno je prikazan spot za novi singl ‘I Will Wait’. Naime, Luka i Stjepan su odabrali hit koji u originalu izvode Mumford & Sons, a kroz nekoliko dana singl/spot će zaživjeti u radijskom eteru, na YouTubeu i naravno televizijama diljem svijeta.

Spot je režirao Darko Drinovac na prekrasnim Plitvicama pa će time čelisti još više pridonijeti promociji Hrvatske u svijetu. Nedavno ih je i predsjednik Ivo Josipović odlikovao za ulogu kulturnih promotora Lijepe naše.

Uz to, Luka i Stjepan ponosno su predstavili i ostale nedavno osvojene nagrade: nagrade japanske glazbene industrije i naravno onu hrvatske glazbene industrije. Budući da su Luka i Stjepan u vrijeme održavanja svečane dodjele Porina bili u inozemstvu, ovo je bila savršena prigoda da im Branko Komljenović, direktor Menarta uruči statuu Porina.

Spotom ‘I Will Wait’, virtuozi na violončelima ujedno najavljuju i novi album, koji je završen, a izlazak u svijetu je planiran ujesen.

Na kraju druženja prisjetili smo se i njihova velikog koncerta u pulskoj Areni, održanog prije godinu dana gdje su s ekipom Red Bulla snimili i kratki dokumentarac.

Ovo je bila jedinstvena prilika za druženje prije novih europskih koncerata i svjetske promocije nadolazećeg albuma. Već danas putuju na koncert u Šibenik, a zatim na Exit Festival u Novi Sad.

Menart / FAMA

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,