2Cellos na dodjeli Zlatne lopte

Popularni dvojac 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser, nastupili su na dodjeli Zlatne lopte, najprestižnijoj individualnoj nagradi nogometašu za ostvaren uspjeh u prošloj godini. Dodjela nagrade održana je u Zürichu.
2Cellos-Luka ModrićSjajnom izvedbom skladbe ‘Thunderstruck’ otvorili su dodjelu Zlatne lopte te oduševili slavne osobe iz svijeta. Veselje je bilo tim veće, jer je ondje slavio još jedan virtuoz iz Hrvatske – Luka Modrić – koji je na dodjeli izabran za člana idealne momčadi.

2Cellos i Ronaldo‘Bilo je ovo fenomenalno iskustvo, svi su bili oduševljeni našom izvedbom i bili su jako pristupačni i dragi. Posebno nam je bilo drago vidjeti našeg Luku Modrića među velikanima. S njim smo se jako brzo sprijateljili’, poručili su Luka i Stjepan koji su imali priliku i čast družiti se i fotografirati s ljudima koje obožavaju gledati na nogometnom terenu: Ronaldom, Neymarom, Messijem…

Stjepan Hauser i Luka Šulić time su nastavili niz druženja i suradnji s poznatim osobama iz svijeta slavnih. Ovim FIFA-inim izborom da baš oni nastupaju na gala večeri, dobili su još jedno priznanje za svoj talent i trud.

Uz to, ovim su gostovanjem još jednom pridonijeli promociji Hrvatske u svijetu. Na dodjeli Zlatne lopte nastupila je i Leona Lewis.

M. R.

2cellos-London
2Cellos oduševili londonski Apollo Theater

 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,