2Cellos: Romantični Moon River

2Cellos su objavili spot za pjesmu ‘Moon River’, poznatu romantičnu temu iz filma ‘Doručak kod Tiffanyja’ u kojem glavnu žensku ulogu tumači Audrey Hepburn.

Luka Šulić i Stjepan Hauser zaslužni su za predivnu i emotivnu izvedbu poznate pjesme, spot je snimljen u Dubrovniku, u Kneževom dvoru, a režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Darko Drinovac. Pjesma će biti objavljena na nadolazećem albumu 2Cellos ‘Score’ koji će biti objavljen 17. ožujka (Sony Masterworks/Menart). Pjesme s novog albuma kao i poznate hitove kojima su osvojili obožavatelje, predstavit će i na koncertu u pulskoj Areni 2. srpnja.

Na albumu ‘Score’, 2Cellos se predstavljaju s novim zvukom i stilom, svirajući najpopularnije melodije ikad napisane za klasike i suvremene filmove te televiziju. Album će pratiti i svjetska turneja koja počinje u srpnju 2017.

Luka i Stjepan ovoga puta više istražuju tradicionalni svijet zvuka. A u tom istraživanju, kao zvučna pozadina, pridružio im se ovoga puta Londonski simfonijski orkestar, predvođen dirigentom i aranžerom Robinom Smithom. Luka i Stjepan potpisuju produkciju zajedno s Nickom Patrickom (Elvis Presley/Royal Philharmonic Orchestra, Russell Watson, Il Divo, Plácido Domingo).

Uz temu iz ‘Igri prijestolja’, album uključuje skladbe iz poznatih filmova, primjerice: ‘My Heart Will Go On’ iz Titanica, ‘For the Love of a Princess’ iz Hrabrog srca, ‘May It Be’ iz Gospodara prstenova, ‘Now We Are Free’ iz Gladijatora, ‘Moon River’ iz Doručak kod Tiffanyja…

M. R.


2Cellos: Game of Thrones
Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,