2Cellos: Za 4. rođendan dobili svoj dan u Japanu

2Cellos su za 4. rođendan u Japanu dobili svoj dan: 20. siječanj proglašen je 2Cellos danom.
2Cellos-4.rođendan-JapanTo je bila savršena prilika da se Luka i Stjepan ludo provedu sa svojim obožavateljima. Naime, na današnji dan prije četiri godine, 2Cellos su na youtube-u objavili spot za ‘Smooth Criminal’, koju u originalu izvodi Michael Jackson. Ubrzo nakon objave, osvojili su milijune obožavatelja i krenula je svjetska karijera koja traje već četiri godine i ide samo uzlaznom putanjom. Japanska publika ih je zavoljela jako brzo.

U srijedu 21. siječnja bit će objavljeno posebno izdanje novog albuma ‘Celloverse’ za japansko tržište, a u ostatku svijeta izlazi 27. siječnja!

’20. siječnja je službeno proglašen 2Cellos danom u Japanu, dobili smo i certifikat! Proslavili smo to na Tokyo Toweru zajedno s našim fanovima i hrpom japanskih medija! Sutra izlazi naš novi album Celloverse u Japanu. Ove četiri godine su bile totalna ludnica, ali sve je to tek priprema za ono pravo ludilo koje tek slijedi!’, poručuju oduševljeni slavljenici iz Japana.

Novi album je najavljen sjajnim hitom i spotom ‘Wake Me Up – Avicii‘. Naši slavni virtuozi su nedavno održali koncerte u Australiji, a pred njima je i buran raspored do kraja godine.

M. L.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,