4. Croatian Travel Festival

Drugi svibanjski vikend donosi 4. izdanje Croatian Travel Festivala, koji se održava  od 7. do 10. svibnja u Šibeniku, a organizira ga Hrvatski klub putnika.
Croatian Travel Festival 2015Poznati hrvatski putopisci i ove, kao i u prethodne tri godine dolaze u Šibenik kako bi sa zainteresiranom publikom podijelili svoja iskustva, ispričali im svoje priče, pokazali svoje fotografije uhvaćene na putovanjima diljem svijeta.

Svoj bogat putnički životopis na festivalu će predstaviti dvadesetak putopisaca. Neki od njih su: Kristijan Perković, Pamela Konjevoda, Petar Rikić, Goran Šafranek te poznati putnički dvojac – Putoholičari.

Prošlogodišnji gosti predavači – Goran Subašić (Veliki Gogo), Maja Klarić, Jasen Boko te Željan Rakela na festival se vraćaju s novim putopisnim pričama. Juraj Bubalo će na festivalu predstaviti svoju novu knjigu ‘Dodir Orijenta’, a Rujana Lukač, publici će otkriti koje su prednosti načina putovanja koje promovira HomeExchange.com. Mario Šoletić ispričat će priču o popularnom Geocachingu – globalnoj potrazi za skrivenim blagom, a Saša Fegić priču o novom životu poznate jedrilice HIR 3.

Najpoznatiji gosti festivala ove su godine Davor Rostuhar koji će šibenskoj publici približiti Butan i Stipe Božić, čiji je putnički životopis dovoljan za zaseban festival.

V. V.

Tagged: , , , , , , , , , ,