41. Susret kazališnih amatera Zagreba – SKAZ

41. Susret kazališnih amatera Zagreba – SKAZ, održava se od 18. ožujka do 2. travnja u Centru KNAP i u programu nudi četrdesetak predstava koje se mogu pogledati besplatno.Ove godine SKAZ je započeo otvorenjem uz dvodnevni program Malog SKAZ-a, koji se po prvi put održao kao samostalan program, a drugo iznenađenje za sve posjetitelje bit će – AfterSKAZ party.

Dok je Mali SKAZ, koji je bio rezerviran posebno za one najmlađe sudionike / glumce amatere, pogledalo više od 600 posjetitelja, od petka 24. ožujka do nedjelje 2. travnja slijedi onaj za ‘velike’ glumce na čijem se programu nudi čak četrdesetak predstava i popratnih razgovora uz okrugli stol na temu izvedbe.

Zadnjeg dana SKAZ-a, 2. travnja, od 21 sat pozivaju se svi sudionici kao i svi ostali ljubitelji kazališta, glazbe i zabave na prvi AfterSKAZ party kada će se proslaviti još jedan uspješno završen SKAZ.

SKAZ je već 41 godinu za redom poligon zagrebačkim amaterskim kazališnim organizacijama iz kojih su se pojedinci profilirali u profesionalne kazališne umjetnike.

M. F.


Izložba u povodu 40 godina SKAZ-a


40. SKAZ: Najbolji kazališni sraz
43 predstave na 39. SKAZ-u
 

Tagged: , , , , , , ,