Darujemo ulaznice: Goran Bare i Majke

U suradnji sa Spona Music darujemo darujemo 5 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za koncert Gorana Bareta i Majki, koji će se održati u subotu 31. svibnja (21 sat) u kino dvorani Studentskog centra u sklopu 5. Zagreb International Blues Festivala5. Zagreb International Blues Festival

U subjektu navedite: FDAR3
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 29. svibnja (23.59 sati)
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 30. svibnja (00.30 sati)
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

2-Goran BarePeto izdanje Zagreb International Blues Festivala održava se u pet dana petog mjeseca na pet zagrebačkih lokacija. Prvi dan festivala (utorak, 26. svibnja) nazvan je ‘Blues for You – Tribute to Buha Day’, a posvećen je osnivaču i bivšem glavnom tajniku Hrvatskih blues snaga te idejnom začetniku ZIBF-a, nažalost prerano preminulom Draženu Buhinu – Buhi. Tom će se prigodom u Hard Placeu točno u 20 sati, održati premijera filma o Buhi ‘Predanost bluesu’, čiji scenarij, snimku, montažu i režiju potpisuje Boris Hrepić Hrepa. Film traje 72 minute, a nakon njega će na koncertu nastupiti BE HA VE, Retro guru, Mladen Rakas Blues Band, Tomislav Goluban, Jimmy Matešić i Hrepa te između ostalog, izvoditi pjesme s hvaljenog albuma ‘Blues for you – Tribute to Dražen Buhin – Buha’, koji je nominiran za diskografsku nagradu ‘Porin u kategorijama najbolji album blues glazbe i najbolji album s raznim izvođačima.

Festival traje pet dana, a na završnoj večeri, u subotu 31. svibnja u kinu Studentskog centra, nastupaju Goran Bare i Majke, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy te Sanjin Banić Bane. Važno je napomenuti da je ulaz na prva četiri dana festivala besplatan, a ulaznice za subotnji koncert se mogu nabaviti i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, po cijeni od 80/100/120 kuna.

Spona

Tagged: , , , , , , , , , , ,