6. rođendan Origo centra za detoksikaciju

Zagrebački Origo centar, prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju u Hrvatskoj, proslavio je svoj šesti rođendan.Ovaj centar spoj je ljubavi prema čovjeku i prirodi te potrebe da uskladimo suvremeni način života s prirodnim zakonima. Kroz šest godina postojanja, uvidjeli su zdravstvene poteškoće s kojima se suvremeni čovjek bori te su nizom usklađenih terapijskih tretmana pronašli način za njihovo ublažavanje ili uklanjanje.

Jedinstvenom kombinacijom suvremenih tehnoloških dostignuća, medicinske struke i drevnih tradicija liječenja, nastala je holistička detoksikacija – koncept prirodnog i cjelovitog očuvanja zdravlja. Vođeni dubokim osjećajem povezanosti i poštovanja te željom da dio tog bogatstva i dalje živi, u Origo centru nastoje približiti i pružiti današnjem čovjeku iskustva, dobrobiti i znanja koja su se generacijama koristila za postizanje zdravlja tijela, uma i duha.

‘Osobljem koje odiše ovim duhom te uz specifičan pristup čovjeku na individualan, edukativan, ljubazan i dostojanstven način, stvoreno je mjesto na koje ćete rado odlaziti bilo da se želite opustiti ili vam je potrebna podrška zdravlju’, istaknula je Valentina Sinković, wellness i hidrokolon terapeut.

Ivana Pavičić, Željka Balja i Valentina Sinković

Razlog velike potražnje za njihovim uslugama, leži u boljkama koje za sobom nosi suvremen način života; neadekvatna prehrana, manjak sna, sjedeći posao i sve posljedice koje to prate, od neugodnih promjene na tijelu, narušenog izgleda, zdravstvenih poteškoća, probavnih tegoba i opstipacije, kroničnog umora te ubrzanog starenja i slično. To zahtijeva sve veću potrebu da cjelovitim pristupom svaki klijent riješi svoje probleme na što prirodniji način, a upravo takve usluge omogućuju se u njihovu centru uz potpunu diskreciju.

Podršku šestom rođendanu Origo centra, koji je proslavljen u njihovu sjedištu (Franje Dursta 16), dali su partneri i prijatelji: Vegehop restoran, Adriatic Shell, Enzita, vinarije Raak, Florijanović i Kolar te Vitis Oil. Kako bi dobra atmosfera trajala cijelu večer, pobrinuo se DJ Jazzozo.

‘Svim partnerima, prijateljima i dragim gostima iskreno se zahvaljujemo što su zajedno s nama proslavili velikih šest godina postojanja’, istaknula je vlasnica Ivana Pavičić uz puhanje šest svjećica na velikoj Origo torti s prepoznatljivim logotipom kornjače.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , ,