Adria Business Network: Pretvorite kontakte u ugovore

4. Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić, održat će se 5. veljače (18 sati) u Kongresnom centru Forum Zagreb (Radnička cesta 50).U prvom dijelu eventa gošća predavačica je Dace Ulste, koja okuplja i pomaže hrvatskim poduzetnicima na učinkovit način doći do novih klijenata i poslovnih prilika putem međusobnih osobnih preporuka koristeći BNI strukturirani i fokusirani sistem poslovnog umrežavanja.

Prije šest godina u Hrvatsku je dovela BNI – najveću i najuspješniju svjetsku mrežu za poslovno umrežavanje, koja trenutno broji 250.000 aktivno uključenih poslovnih subjekata iz 80 zemalja. Hrvatski poduzetnici su kroz djelovanje u BNI-u, putem osobnih međusobnih preporuka, sklopili poslove u neto vrijednosti većoj od 8 milijuna eura, i to bez ikakvih provizija.

Postignuti rezultat dokazuje da je Dace Ulste ekspert za poslovno umrežavanje, a njezina specijalizacija je ‘referral’ marketing koji poduzetnicima daje alate za rast i razvoj poslovanja, kako bi radili pametnije, a ne više i teže. Više informacija o poslovnom umrežavanju u Hrvatskoj: www.bni-zagrebeast.com ili na www.bni.com.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch. Na kraju, u neformalnom druženju, uz kvalitetna vina sponzora, prisutni će imati priliku za razmjenu iskustava s gošćom predavačicom te ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka u sustavu Entrio

Adria Business Network događaj održava se svaki mjesec i traje u prosjeku dva sata.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , , ,