Alma fashion – SS 2015

Haljina koja naglašava obline, tunika koja optički sužava bokove, suknja koja savršeno prekriva bokove i naglašava struk, hlače koje oblikuju stražnjicu… sve su to modeli koji i ove sezone čine modnu liniju Alma fashion koju potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAU fokusu su haljine – različitih krojeva i stilova koje svaka zasebno odlično pristaju različitim građama tijela (kruški, jabuci, pješčanom satu), a lijepo se kombiniraju uz sakoe asimetričnih krajeva. Za ljubiteljice suknji Alma savjetuje asimetričnu suknju punog kruga, balon suknju i klasičnu ravnu suknju koje, ovisno o građi tijela, lijepo prekrivaju ili naglašavaju donji dio tijela. Uz suknje hit ovog proljeća su i ‘jabuka’ hlače koje u svojim naborima prekrivaju ili naglašavaju obline-ovisno o tome kako ih nosite i kombinirate. Proljeće 2015 u znaku je tamno plave boje koja je zamijenila crnu, a koja se lijepo kombinira s ostalim plavim nijansama, crvenom i nezaobilaznim nijansama zelene. Tkanine su prirodne, ugodne za nošenje, a kolekcija je u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj.

Alma-fashion‘Oduvijek savjetujem isto – odabir odjevnih kombinacija koje su u skladu s nama, našim tijelom, bontonom odijevanja, u kojima će se svaka žena osjećati ugodno i sigurno. Kad sam počela stvarati vlastiti modni brend Alma fashion razvila sam priču o 16 odjevnih modela koji različitim igrama u krojenju i konstrukciji savršeno odgovaraju svim tipovima građe tijela. Ukoliko niste sigurne, prepustite se i potražite na odjeći oznaku koja otkriva je li haljina za jabuku ili krušku… Isto tako pazim na odabir tkanina – moraju biti prirodne i ugodne za nošenje kako bi tijekom cijelog dana bile u skladu sa zakonima tijela’, komentirala je svoj brend Alma Premerl Zoko.

Gdje kupiti?
HR design, Roses outlet centar, Sv. Križ Začretje
Modissimo, Bjelovar
Hruška, jabolko… Ljubljana

P. R.

Tagged: , , , , , , , ,