ALMAfashion ljeto: Pokrivalice i haljine negužvalice

Ljeto je stiglo, s njime i vrijeme vikend putovanja, odlaska na festivale, istraživanje europskih metropola, ali i zaslužen godišnji odmor. Što vam je potrebno? Ugodne Högl cipele i sandale te ALMAfashion dobru tuniku pokrivalicu ili haljinu koja se ne gužva i koja se lako modno transformira. U dnevnoj varijanti može biti suknja, a uvečer haljina koja otkriva ramena ili dekolte.O hit komadima za ljeto 2019 pričalo se na modnoj reviji brenda ALMAfashion, modne savjetnice Alme Premerl Zoko, održanoj u Högl storeu u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu. Želeći pokazati kako je njezin brend zapravo modna priča za sve tipove građe tijela i žene koje nose veličine od 36-46, Alma je na pisti okupila uspješne poslovne žene, ali i zaštitna lica brenda glumice Barbaru Vicković i Mirtu Zečević. Iz prvih redova Kapsula, reviju ‘Život je lijep’ pratile su brojne ljubiteljice ovih brendova među kojima su bile sestre Neda i Sanja Parmać iz benda Gelato Sisters.

Kako izgleda ljetna Kapsule kolekcija ALMAfashion?
U fokusu je asimetrija koja savršeno laska različitim građama tijela. Haljine koje se vežu na ramenima omogućavajući da izaberete svoju dubinu dekoltea, koketne duge i kratke haljine s volanima, asimetrične haljine koje se nose na dvije strane i suknje koje ovisno o željama mogu biti i haljinice. Ljetnu Kapsula kolekciju ‘Život je lijep’, Alma je dizajnirala u plavim nijansama, od nježno plavo sive pa sve do ponoćno plave koja je osnova za mornarski stil.

Svi modeli na pisti zablistali su u ALMAfashion kolekciji kojoj su točku na ‘i’ stavile vizažistice Julijana Trdenić, Matea Šipuš, Nikolina Janečić i Paula Junković, pokazujući kako za ljetni make up vrijedi pravilo ‘manje je više’.

Kako i priliči summer partyju, nakon revije nastavljeno je druženje u Högl storeu uz ljetnu plažu by Afrodita i ljetne koktele te slastice.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,