Amira Medunjanin rasprodala ZKM

Drugi koncert 10. Vip Zagreb Jazz Festivala – iznimne vokalne umjetnice Amire Medunjanin u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM) 15. svibnja, rasprodan je ekspresno, deset dana prije koncertnog datuma. Zbog velikog interesa publike, dan kasnije 16. svibnja (petak) održat će se dodatni koncert u Vip Clubu.
Amira Medunjanin-cb‘Moj duboki naklon i veliko hvala svima koji su odlučili dva sata svoga života podijeliti s nama. Neizmjerno hvala Draženu Kokanoviću na povjerenju koje nam je ukazao još prije godinu dana organizacijom sjajna četiri koncerta u meni iznimno dragom Vip Clubu, a i pozivom na prošlogodišnji Vip Zagreb Jazz Festival. Evo dolazimo ponovo, još s novom pločom, sretni da smo to povjerenje opravdali. Hvala i sjajnoj ekipi Aquarius Recordsa na podršci. Iskreno sam dirnuta toplim prijemom publike i zaista jedva čekam ponovni susret i druženje uz pjesmu sa zagrebačkom rajom’, kazala je Amira Medunjanin u povodu dva skora koncerta.

Amira Medunjanin u Zagrebu će premijerno izvesti pjesme s novog, četvrtog studijskog albuma ‘Silk and Stone’ najavljen pjesmom i videospotom Eleno kerko. Uz svoje stalne suradnike, pijanista Bojana Zulfikarpašića, kontrabasista Nenada Vasilića te gitarista Boška Jovića, predstavit će još dva vrhunska glazbenika, Yurdala Tokcana (ud) i Hakana Güngöra (kanun). Neobičnim spojem instrumenta i glasa glazbenici će publici ‘donijeti’ pjesme kao što su ‘Čula jesam da se dragi ženi’, ‘Kradem ti se u večeri’, ‘Što te nema’ i ‘Iz banju ide šejtan devojče’… a sve su zabilježene na novom albumu Silk and Stone, snimljenom u studiju Koncertne dvorane Lisinski krajem 2013. godine.

Aquarius

Pročitajte još: Balkanske dive u Bruxellesu: Bilja, Tamara i Amira

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,