Ana K.: Rock mjuzikl bez dlake na jeziku

Rock mjuzikl ‘Ana K.’ u nezavisnoj produkciji Medley Teatra predstavljen je u Centru za kulturu Trešnjevka (CeKaTe) u Zagrebu.
Ana K.-mjuziklOvaj žestoki mjuzikl temeljen na Tolstojevoj ‘Ani Karenjini’, autorski je projekt autora Trpimira Jerkovića (glazba) i Igora Weidlicha (libreto) te donosi klasičnu priču ispričanu na dosad neviđen način – uz band uživo na pozornici, žestoke ritmove i zarazne melodije, a adaptacija neće zaobići niti aktualnu situaciju u državi i kulturi. Uz već svima poznatu radnju, u ovom rock mjuziklu naći će se mjesta i za gašenje jednog kazališta, bunt i svijet slavnih, a pošteđena neće ostati ni Severina.

Suradnja ljudi koji su radili na hitovima koji su već osvojili regiju, ‘Antigona – Prockletstvo roda’ i ‘Crna kuća – mjuzikl u boji’ ovoga puta donose novi potencijalni hit koji će prodrmati pozornice, a predstavit će ga, među ostalima, Danijela Pintarić, Ervin Baučić, Taher Sanuri, Marin Bukvić, Matija Škvorc… Uz sebe će imati podršku vrhunskog banda u kojem su se našli Toni Lović (gitarist Zabranjenog pušenja), Berislav Blažević (klavijaturist Parnog valjka), Nenad Borić (bubnjar Crnog perja) i drugi.

Premijera mjuzikla, koji ima potencijal postati novi kazališni hit 2014./2015. predviđena je za prosinac, a produkcija kreće u rujnu, nakon ljetne stanke, i to velikom javnom audicijom na kojoj će priliku dobiti svi talentirani glumci, pjevači i plesači iz regije.

V. M.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,