Ana Maras, Anamarija Vrdoljak i Sanja Pilić na WOW način prekrile izrast kose

Želite li prekriti izrast kose, bio on sijedi ili u vašoj prirodnoj boji, vrijeme je za WOW!Britanski hit proizvod namijenjen je za prekrivanje izrasta i nalikuje klasičnom sjenilu, pružajući brojne mogućnosti kada je vaša kosa u pitanju. Odabirom prave nijanse WOW sjenila lako ćete prekriti izrast, dodati pramenove, popuniti ‘rupe’ koje se vide kad podignemo kosu u rep. Uz to, ovaj je proizvod odličan i za muškarce s rijetkom kosom ili bradom koja je počela sijediti. Jedna paleta ovog sjenila dovoljna je za čak 60 prekrivanja.

Zagrebačku promociju WOW proizvoda vodio je britanski frizer i stilist kose Kevin Moss, koji je prije svoje 20. godine postao omiljeni frizer britanske ‘kreme’.

‘Kroz dugogodišnji rad s brojnim klijentima naučio sam ih da uvijek izgledaju dobro, čak i kad ne stignu na frizuru. WOW omogućuje upravo to – nanosi se jednostavno, a mogućnosti su brojne. Za žene i muškarce!’, otkrio je simpatični Kevin koji je sve mogućnosti proizvoda pokazao glumicama Ani Maras i Anamariji Bokor Vrdoljak te najpopularnijoj domaćoj književnici za djecu Sanji Pilić. I stilist Neven Ciganović oduševio se mogućnošću da uz WOW promijeni boju kose, pa i brade i brkova.

Color WOW root cover-up boja za prekrivanje izrasta jedinstvena je vodootporna formula na bazi mineralnog pudera koja ne samo da pokriva sijedi izrast nego pokriva i tamni izrast kod plave kose, a mogu se raditi i pramenovi bez hidrogena. Ne lijepi i ne masti kosu. Potpuno prirodan na izgled i na dodir. Idealan je i za trudnice jer je baziran na formuli bez voska i boje.

Ovaj je proizvod pakiran poput sjenila za oči te dolazi s dvije vrste četkica s kojima se nanosi. Dostupan je u nekoliko nijansi, a namijenjen je plavušama i brinetama. Proizvod se nanosi na suhu kosu te na brz i jednostavan način prekriva izrast. Kako djeluje? Dovoljna je minuta. Color WOW je puder koji se odmah uhvati za kosu i ostaje na njoj sve do idućeg pranja šamponom (otporan je na vodu, ali ne i šamponiranje!).

A. P. / Foto: Nikola Zoko

Tagged: , , , , , , , , ,