Andreja Rambrot: Živjeti od digitalnog pisanja?

Započinjanje nečeg novog gotovo smo uvijek skloni poistovjetiti s ogromnom količinom stresa, neprospavanih noći i neprestanog propitivanja jesmo li pogriješili. I vrlo često – sve su ove stavke prisutne tijekom novih početaka.No, osjećaj kako smo krenuli u neku posve novu avanturu, pozitivna trema koja je isprepletena s nemjerljivim osjećajem hrabrosti i svaki naš uspjeh, vrijedni su svih negativnih emocija i straha.

Sve to doživjela je i proživjela Andreja Rambrot, magistra kroatistike i komparativne književnosti, kad je nakon niza raznih poslova odlučila osnovati svoj brend Pisalicu. Danas surađuje s mnogima, s malim i srednjim poduzećima, start up ovima, odnosno, sa svima onima koji nemaju dovoljno novaca da u stalni radni odnos uzimaju stručnjaka za marketing, a opet ne stignu ili ne znaju oglašavanje raditi sami.

Kako je započeti nešto potpuno novo, kako je izgledalo njezino iskustvo otvaranja obrta u Hrvatskoj, što je digitalni marketing i koje sve mogućnosti ima, kako raditi ono što voliš i kako uspjeti kao poduzetnik, otkrit će Andreja Rambrot 29. studenoga (18 sati) u Knjižnici Gajnice u Zagrebu.

Z. B.

Tagged: , , , , , , , ,