Ante Cash: Zloćko, a ne zločinac

Imotski reper Ante Cash je zagrebačkom klubu Katran, u sklopu Shock Show Industryja, održao koncertno predstavljanje novog studijskog albuma ‘Zloćko, a ne zločinac’.
Ante CashUživo je predstavio svoje pjesme među kojima su hit singlovi ‘Vakula’, ‘Milena’, ‘Danke Deutschland’, ‘Stiglo je ljeto’ i mnogi drugi. Vrckavi reper bio je odlično raspoložen, a najavio je i kako tijekom ove godine planira održati koncertnu turneju u Hrvatskoj.

Ante Cash iza sebe ima dva albuma ‘U ime Oca i Novca’ i ‘Gotovinski popust’ te brojne hit singlove kao što su ‘Moja Cikla’, ‘Neću više’, suradnja s Edom Maajkom na pjesmi ‘Đe si buraz’ te ‘Nema cijene’ koja je svojevremeno bila službena himna Hrvatskog olimpijskog odbora. Iza sebe ima preko sto koncerata diljem regije.

Prošla godina bila je iznimno uspješna za Antu Casha. Objavio je novi dvostruki studijski album, a pjesme ‘Vakula’ i ‘Milena’ tjednima su bile u vrhu top lista na većini domaćih radija. Još uvijek aktualni singl ‘Vakula’ nalazi se na nacionalnoj top listi HR Top 40.

Na prvom albumu se nalazi deset pjesama. Glazbu i tekst potpisuju Natko Smoljan i Ante Cash, tekst Ante Cash, a aranžman također Natko Smoljan, osim jedne pjesme koju potpisuje Pave Ruić. Na albumu se nalazi i veliki broj gostiju kao što su Saša Antić, Postolar Tripper, Shamso69, Zebrax, Nezavisni intelektualci te klapa Šibenik iz Zadra (side projekt Ante Casha, Pave Ruića iz Postolara Trippera i Maria Alajbega iz klape Libar). Na albumu se kao bonus nalazi i devet video spotova koji prate pjesme s albuma. Na drugom, bonus CD-u koji potpisuju Ante Cash i Zebrax nalazi se 12 pjesama, među kojima se ističu ‘Tamo da putujem’ u suradnji s Arsenom Dedićem, ‘Mostarska’, ‘Sretna nova 1984.’ i druge. Glazbu potpisuju Ante Cash i Erol Zejnilović, tekst Ante Cash, a aranžmane Erol Zejnilović i Luka Tralić.

C. R. / Foto: Marko Šolić


Ante Cash i Vakula
Ante Cash i Vakula u Novoj ploči

Tagged: , , , , , , , , ,