Antiaging radionice u Dr. Nutrition Baru

Pripremite jela koja pomlađuju po znanstveno provjerenoj recepturi, naučite koja je moć prirodnih sokova i koje vam namirnice mogu pomoći da zadržite mladenački izgled, energiju i privlačnost.Lejla Kažinić KrehoU Dr. Nutrition Baru na zagrebačkoj Šalati, Bijenička cesta 13a, dr. Lejla Kažinić Kreho organizira interaktivnu radionicu ‘Kako hranom vratiti godine unazad’ u četvrtak 21. travnja od 18.30 do 20 sati.

Sve namirnice koje se koriste na radionici su organskog podrijetla, a nakon zajedničkog pripremanja jela slijedi i degustacija. Cijena radionice je 270 kuna, a mjesta se mogu rezervirati na broj telefona 46 83 832 ili 099 5049 730.Dođite na interaktivnu radionicu dr. Nutrition bara i kušajte svoja nova saznanja!

Dr. Lejla Kažinić Kreho liječnica je koja je magistrirala nutriciju na Kings College u Londonu i članica je Britanskog nutricionističkog društva te ima uvid u istraživanja najmodernijih nutricionističkih laboratorija na svijetu i rad najuglednijih znanstvenika na području nutricije. Autorica je pet knjiga o prehrani među kojima je serijal ‘Prehrana 21. stoljeća’.

S. P. M.

Tagged: , , , , , , , ,