Art Clubbing: Dobar provod utorkom

Nova runda Art Clubbinga 25.ožujka u zagrebačkom klubu Pepermint donosi kreativni koloplet sastavljen od raznolikog umjetničko/glazbenog sadržaja.
Art Clubbing 25.3.2014Tako će modni brand MyauMania predstaviti proljetnu kolekciju inspiriranu buđenjem prirode, romanticizmom, bajkovitim šumama i vilama. Za ovu posebnu prigodu u kolaboraciji s Borovom svi modeli nosit će Startasice i Borosane, a za bajkovite ukrase za glavu pobrinut će se Ada Acid, mlada svestrana umjetnica koja se bavi izradom kostima, nakita, crtanjem i slikanjem.

Ivana Štrukelj aka Tratinchica ilustratorica je koja dane najčešće provodi u osmišljavanju reklama i slogana, a večeri u kreiranju čudovišnih likova, a upravo će se kroz izložbu predstaviti serijom otkačenih karaktera iz svoje kreativne radionice.

U modnom korneru Ana i njezin Zoo Zid predstavlja Glavatare! To su neobična bića od tkanine u obliku jelena, jednoroga, nosoroga, morževa ili drugih životinja, koje krase zidove mnogih domova. Za ovu priliku imat ćete mogućnost upoznati njezine zidne ljubimce uživo.

Prisutni će imati priliku gledati animacije likovnih umjetnika i animatora Jelene Oroz, Martine Meštrović te Danijela Šuljića. Kratki animirani filmovi ‘Bla’ Martine Meštrović, ‘Comeback’ i ‘Waiting room’ Jelena Oroz, te ‘Cake’ i ‘A film with a girl’ Danijela Šuljića oduševit će sve ljubitelje crtane filmske umjetnosti.

Ritam DJ crew bit će zadužen za najbolje od deep, tech housea, minimala i techna. Visokokalorične glazbene poslastice koje serviraju neće vam dati krila ali će vas natjerati da se razletite plesnim podijem. Kako sami kažu: ‘Kako i priliči sintetičkom vremenu, naša glazba puna je aditiva i djeluje na molekularnoj te atomskoj razini, pa se nikako nemojte uzbuđivati čujete li tijekom večeri Madonnu na acidu ili klavirske minijature u izvedbi vampira Ernesta.’

Art Clubbing

Tagged: , , , , , , , , , , , ,