Axe: Ljepota muške individualnosti

Prokleto zgodni muškarci današnjice ističu se individualnošću, plijene pažnju istančanim stilom, često hodajući na rubu. Uvijek pomno dotjerani privlače poglede i znatiželju. Jedan od vodeći h svjetskih muških brendova Axe pronašao je novu formulu koja će vašu posebnost lansirati u svijet i učiniti vas jedinstvenim.axe-damir-kedzo-jakov-kolega-igor-barberic-i-miran-kurspahicGlumac Miran Kurspahić, glazbenici Damir Kedžo i Jakov Kolega, plesni koreograf Igor Barberić i mnogi drugi atraktivni muškarci svojim istančanim stilom izražavaju svoju individualnost. Nova, upravo predstavljena linija Axe ‘Find your magic’ potiče muškarce da ignoriraju stigme i pokažu svoju jedinstvenost, kakva god ona bila.

‘Oduševljen sam novom linijom Axe proizvoda. Svaki odiše jedinstvenošću no posebno mi se svidio Axe Tobaco and Amber miris koji svojom aromom parira najpoznatijim svjetskim mirisima. U mojoj užurbanoj svakodnevici Axe će definitivno biti neizostavan dio njege svakog dana’, izjavio je Damir Kedžo.

U hrabrom novom smjeru brend Axe pokrenuo je kampanju bez presedana, sveobuhvatnu novu liniju proizvoda za njegu i radikalan, napredan pogled na muževnost i privlačnost. Axe poziva muškarce diljem svijeta da pronađu magiju u sebi govoreći svakom muškarcu da ništa nije privlačnije od njegove individualnosti, dajući mu alate za rad na njegovom jedinstvenom stilu. Nova kampanja lansirana je u suradnji s nizom globalnih organizacija i medija.

U svakodnevnom životu muškarci koriste dezodoranse za zaštitu od neugodnih mirisa, no od sada kao dodatak njege muškarca predstavljamo vam i novu Axe liniju mirisa. Mirisi se nanose baš poput parfema, na vrat, zglobove i odjeću. Mirisi koji će pratiti muškarca tijekom dana su Signature (miris Oud wood i Dark Vanilla) – Točka na ‘i’ muškom savršenom stilu. Zatim Axe Urban (aroma Tobacco i Amber) – miris je koji te definitvno izdvaja iz mase. I zadnji – Axe Adrenalin (aroma Iced musk i Ginger) – za savršen početak tvoga dana.

Tu su i novi Premium mirisni gelovi za tuširanje za muškarce koji predstavljaju kombinaciju izuzetnog mirisa i njege kože. Axe Premium gel za tuširanje s mirisom prati muškarca tijekom cijelog dana jer se miris zadržava na tijelu satima. Dolazi također u tri varijante Signature, Urban i Adrenalin.

S novim proizvodima Axe svakom muškarcu poručuje: ‘Budi ono što jesi, tradicionalna muževnost više nije toliko bitna i ti si jedinstven.’

P. R.

Tagged: , , , , , , , , ,