Balašević dva dana u Lisinskom

U povodu 40. obljetnice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, Đorđe Balašević, jedan od najomiljenih izvođača s ovih prostora, nastupit će nakon tridesetak godina ponovno na pozornici velike dvorane.
Đorđe BalaševićVeliki mag glazbe i riječi dolazi s ekskluzivnim i premijernim programom. S nestrpljenjem i radošću očekuju se dvije autorske večeri u Lisinskom pod nazivom ‘Pa, tamburama mangupi prepreče put’, 15. i 16. prosinca u 20 sati. Dvije veličanstvene koncertne večeri i još jedna potvrda neprocjenjivih doživljaja u Lisinskom.

Požurite po svoju ulaznicu, jer ljubitelji repertoara ovog jedinstvenog pjesnika i glazbenika, koji su nestrpljivo čekali njegov povratak nakon rasprodane zagrebačke Arene i čudesnih druženja u Kerempuhu, po ulaznice će sigurno krenuti neviđenom brzinom. Osim vjernih fanova, sigurno će po svoju ulaznicu pohrliti i ‘neki novi klinci’ kako bi imali priliku čuti legendarnog kantautora.

Sve ulaznice se prodaju po jedinstvenoj cijeni od 280 kuna!! Još jedan dobar razlog da u četvrtak, 28. studenog u 10 sati, kada se otvaraju vrata Lisinskog i počinje prodaja ulaznica, baš vi budete prvi u redu!

Napomena: Radi zaštite kupaca, jedna osoba može kupiti samo četiri ulaznice!

Lisinski

Tagged: , , , , , , , , ,