Barbara Bračun: BiciklArt

Barbara Bračun- BiciklArtPjesnikinja i fotografkinja Barbara Bračun pripremila je zanimljivu izložbu pod nazivom ‘BiciklArt’, koju će svečano otvoriti u četvrtak 9. listopada u 18 sati u Knjižnici Dugave u Novom Zagrebu.

U programu će sudjelovati jazz & blues glazbenik Eduard Jimmy Matesic i Dobrovoljno biciklističko društvo (DBD) Potepuh iz Zagreba. Sponzori prigodnog domjenka su Vinarija Stručić, Barun Vina, Pivovara i pivnica Medvedgrad. Izložba se može pogledati do 5. studenoga.

Barbara Bračun-Plešem ljubavBarbara Bračun živi i radi u Zagrebu. Kao photo-art umjetnica i pjesnikinja uspješno spaja svijet pisane riječi i umjetničke fotografije. Gostuje u Hrvatskoj i drugim zemljama. Do sada je imala samostalne izložbe fotografija: ‘More ljubavi’, ‘Pogled u svijet’, i ‘Nebo, sunce, postojanje’. Njezine fotografije mogu se pogledati u specijalnom izdanju magazina Diogen: pro kultura.

‘Putujem životom, tražim dobar znak, poklanjam dobrodošlicu objektivu mojih gledanja!’
Barbara Bračun

M. T.


Pročitajte još: Barbara Bračun: Plešem ljubav poezijom i fotografijom , Barbara Bračun: Nebo, sunce, more – postojanje! , Pjesnička večer Barbare Bračun

Tagged: , , , , , , , ,