Barbie i Ken na velikom platnu

Živjeti u Barbielandu znači biti savršeno biće na savršenom mjestu. Osim ako nemaš potpunu egzistencijalnu krizu. Ili si Ken.

Izašao je novi trailer studija Warner Bros. Pictures za dugoočekivani filmski fenomen ‘Barbie’ koji u kina stiže 20. srpnja u distribuciji Blitza. Vodeće uloge imaju – nominirani za Oscara Margot Robbie kao Barbie i Ryan Gosling kao Ken.

Međutim, Robbie i Gosling nisu jedine „lutke“ u filmu. Impresivnu zvjezdanu glumačku postave čine legendarna glumica i oskarovka Helen Mirren, glumice America Ferrara i Kate McKinnon, Michael Cera, Will Ferrell i Emma Mackey. U filmu se, naime, pojavljuje i glazbena zvijezda Dua Lipa koja je u ulozi Mermaid Barbie, dok je Issa Rae President Barbie te mnoge druge slavne osobe iz svijeta showbiza.

Film je režirala slavna Greta Gerwig prema scenariju koji je napisala zajedno s nominiranim za Oscara Noahom Baumbachom. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner.

Po samom timu koji je radio na filmu jasno je da će biti riječ o velikom hitu, opuštajućoj komediji smještenoj u fantastičnom svijetu koja će privući brojnu publiku u kina.

Foto: Blitz promo


Air: Novi film Bena Afflecka i Matta Damona


Tagged: , , , , , , , , ,