Boa predstavlja novi album Indigo

Nakon ‘VII’ ne dolazi osam, već – ‘Indigo’. Legendarna grupa Boa, nakon više od 30 godina karijere, na svom je najnovijem albumu ostala vjerna beskompromisnom zvuku zbog kojeg su još davno zaradili epitet jednog od najboljih art rock bandova na ovim prostorima.
Boa-IndigoUz osam novih autorskih pjesama na kojima su surađivali svi članovi benda, a tekstove potpisuje Slavko Remenarić, na albumu Indigo nalaze se i dva bonus tracka. Prvi je live izvedba najavnog singla ‘Uspomena sna’ s Ivanom Kindl, a drugi obrada starog hita ‘Kao mir’, nekad s Josipom Lisac, a danas ponovo s Ivanom. Live izvedbe nastale su na promociji spota za pjesmu ‘Uspomena sna’ u Vip Clubu u Zagrebu.

No, nije to jedina glazbena gošća koja sudjeluje na albumu ‘Indigo’. Na albumu gostuje i jedan od najpopularnijih vokala domaće glazbene scene – Massimo Savić. S ovom legendom povezani su još od novovalnih početaka, kada je Massimo bio frontmen kultne grupe Dorian Gray. Upravo zato zajedno su otpjevali aktualni radijski hit ‘Pravo vrijeme’, referirajući se na, po mnogima, najplodnija vremena hrvatskog rocka. Kao odličan gitarist čiji stil odgovara senzibilitetu grupe Boa, Massimo gostuje i kao gitarist na dvije stvari.

Osim njih, veliki doprinos dao je i međunarodno priznat saksofonist Igor Geržina koji gostuje na dvije pjesme, dok su za prateće vokale bili zaduženi: Jadranka Krištof, Sanja Povrzanović Malek i Mladen Malek. Sve zajedno ih u osmi studijski album uobličio je glazbeni producent – Mladen Malek.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,