Božićna pjesma: Ivana Plechinger i Kovačići

S prvim bijelim pahuljama Božić uskoro dolazi grad, a ovaj će biti poseban u obitelji Ivane Plechinger i njezinih Kovačića. Pjesmu ‘Božić je’ (Ono što ostaje) potpisuju ona i suprug Bruno Kovačić, a u izvedbi im se pridružuju i talentirani sinovi Vigo i Jan.
Božićna pjesma-Bruno Kovačić i Ivana PlechingerZa vrijeme blagdana uvijek je veselo i živo u obiteljskom domu Kovačića, a djelić atmosfere i pozitivne misli prenijeli su u stihove i nježnu melodiju.

‘Godinama čekamo da nam dođe božićna pjesma i stigla je u svega 15 minuta! Čini se u pravi čas, jer da je došla prije 15 godina ne bi ju imali s kime pjevati. Ovako je pred mikrofonom cijela obitelj’, izjavila je Ivana Plechinger.

Plechinger i Kovačići su: Ivana Plechinger, glazbenica, TV i radijska voditeljica, skladateljica i dječji glazbeni pedagog. Karijeru je započela u grupi Funny Hill a potom se otisnula u solo vode snimivši dva albuma. Njezine pjesme ‘Mala ptica nebeska’, ‘Pitali momci’ i ‘Zora i danas su rado slušane. Danas je voditeljica na Narodnom radiju. Bruno Kovačić, skladatelj, gitarist i glazbenik koji je radio s gotovo svim eminetnim hrvatskim pjevačima i bio član poznatih bandova, primjerice, Parnog valjka. Jan Kovačić ima 14 godina i ide u srednju školu. Svira klavir i gitaru, glumi u ZKM-u, a iza njega je već nekoliko predstava te mjuzikl za djecu u kojem je imao glavnu ulogu. Obožava Charlija Chaplina i nijeme filmove koje i sam snima i montira. Vigo Kovačić ima 10 godina, a pjevati je počeo i prije nego je progovorio. Svira klavir i bavi se glumom, a svojom komičnom ulogom Strica u mjuziklu ‘Frajer za moju mamu’, osvojio je srca publike.

Plechinger i Kovačići za ovu pjesmu snimili su i video spot  ‘Božić je’ (Ono što ostaje).

Select PR

Tagged: , , , , , , , , , , , ,