Ciklo G.E.T. Tour Korčula 2016

Ciklo G.E.T. Tour, biciklijada zabavno-rekreativnog karaktera, namijenjena turistima i rekreativcima, koja spaja cikloturizam s ostalom ponudom na otoku održat će se 13., 14. i 15. svibnja na Korčuli u organizaciji lokalnih turističkih zajednica i zagrebačke udruge za kulturu stola G.E.T.
Korčula-Ciklo G.E.T. TourSudionici će imati priliku upoznati kulturu, povijest, prirodne ljepote i eno-gastro ponudu jednog od naših najljepših otoka. Rute koje vode od Vela Luke, preko Blata i Smokvice, do grada Korčule i Lumbarde, uključuju korčulanska vina, maslinova ulja, ekološki med i druge ekološke proizvode i suvenire te, naravno, gastro ponudu konoba i OPG-a.

Kotizacija za sudionike je simbolična, moguće je sudjelovati na svim ili samo nekim rutama, a korčulanski hoteli su sudionicima ponudili povoljniji smještaj, uz dodatne popuste onima koji odluče ostati na otoku koji dan dulje.

Pretprijave su moguće preko http://ciklo.get4u.hr (tu su opis ruta i kontrolne točke) te u uredima korčulanskih turističkih zajednica, kao i dobivanje informacija, a prijaviti se možete i na startnim lokacijama. Uz pravovremenu najavu, bit će moguće i unajmiti bicikl.

G.E.T.

Tagged: , , , , , , , , ,