Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s hokejašem Medveščaka

Jednom mjesečno ‘Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem’, dolaze u zagrebački Kulturno informativni centar (KIC), zabavljaju mališane i predstavljaju gosta posebnog i interesantnog zanimanja. Lukin poseban gost bio je hokejaš Medveščaka – Gal Koren – koji je, ovom prilikom, opisao kako izgleda njegov život na ledu.
Luka Vidović i Gal KorenKlinci i klinceze brzinom munje ulaze u dvoranu, zauzimaju najbolju poziciju i nestrpljivo čekaju početak programa. Luka Vidović izlazi na pozornicu, pozdravlja djecu i njihove roditelje i započinje predstavu iluzionističkim trikovima.

Svaki trik publika pomno prati, pokušavajući dokučiti u čemu je ‘kvaka’.  Nakon ‘čarobiranja’, dolazi na red edukativni dio programa pri čemu Luka najavljuje svog gosta, a na pozornici mu se pridružuje Gal Koren.
Kako se postaje hokejašem? Je li hokej na ledu opasan sport? Koliko je teška njihova oprema? Gdje putuju? Kako izgleda trening Medvjeda?

To su samo neka od mnogobrojnih pitanja koja su zanimala najmlađe. Gal je, u maniri pravog profesionalca, vrlo opširno i strpljivo odgovarao, trudeći se zadovoljiti dječju radoznalost. Uslijedilo je zajedničko fotografiranje, dijeljenje autograma i raznovrsnih poklončića kojima ‘Čiribu Čiriba i vesela zanimanja’ uvijek razveseli svoje najmlađe posjetitelje.

Ako ste bili na predstavi, kupnjom ulaznice sudjelovali ste u UNICEF-ovoj humanitarnoj akciji za djecu Filipina, čije je domove pogodio razorni tajfun. Tijekom cijele 2013. godine, predstava ‘Čiribu Čiriba i vesela zanimanja’ s Lukom Vidovićem upoznala nas je s brojnim raznovrsnim i interesantnim zanimanjima, od stomatologa, veterinara, kontrolora leta, timaritelja životinja, učiteljice razredne nastave pa sve do hokejaša Medveščaka. Već idući mjesec, u novoj godini, nastavlja istim tempom, pripremajući mnoga iznenađenja i zanimljivosti za najmlađe.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,