Danijel Koletić u žiriju Svjetskog komunikacijskog foruma u Davosu

Upravni odbor Svjetskog komunikacijskog foruma (World Communication Forum Davos), koji će se sljedeće godine održati od 8. do 12. ožujka u švicarskom Davosu, objavio je i članove međunarodnog žirija gdje je prvi puta član žirija stručnjak s područja bivše Jugoslavije.Danijel-KoletićDanijel Koletić, direktor agencije za komunikacijski menadžment Apriori World iz Zagreba, član je žirija u kategoriji C4F Personal Awards kojom predsjeda Alfred Koblinger, direktor agencije BBDO iz Austrije, a ostali članovi žirija su Galina Panina iz Rusije, Iryna Zolotarevych i Maxim Yakover iz Ukrajine, Lorenzo Brufani iz Italije, Natalia Gromadskikh iz Bjelorusije, Scott Fahlman iz SAD-a te Sumita Singh iz Indije.

‘Ovo je velika čast, ali i obveza. Dosada nikad nisam bio član međunarodnog žirija. Ponosan sam i sretan što netko prati moj rad i na ovaj način ga potvrđuje’, rekao je Danijel Koletić povodom objave ovog imenovanja.

C4F (Communication for Future) Awards nagrada utemeljena je 2011. godine. Svečana dodjela ovih nagrada održat će se početkom ožujka sljedeće godine na Svjetskom komunikacijskom forumu u Davosu u Švicarskoj.

A. P. / Foto: Igor Šoban

Tagged: , , , , , , ,