Darujemo knjigu: Dinah Jefferies – Izgubljena sestra

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik darujemo darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Dinah Jefferies – ‘Izgubljena sestra’.

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog
Šaljite na mail: [email protected]
Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!
Vaše mailove šaljite do 5. veljače
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 6. veljače
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

‘Izgubljena sestra’ novi je hit mnogima omiljene autorice Dinah Jefferies koja je brojne sljedbenike začarala svojim naslovima ‘Toskanska grofica’, ‘Prije kiše’, ‘Udovica trgovca draguljima’, ‘Supruga vlasnika plantaže čaja’ i ‘Kći trgovca svilom’.

Jefferies je poznata po tome da radnju smješta u dalekim i egzotičnim krajevima jugoistočne Azije i Dalekog Istoka. ‘Izgubljena sestra’ smještena u Burmi, dirljiva je i složena, prekrasno ispričana priča, a Dinah Jefferies još se jednom magičnim destinacijama uvlači pod kožu.

Romani Dinah Jefferies prevedeni su na više od 30 jezika, a ovaj kao i svi ostali njezini naslovi zauzeli su vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga. Svojim svjetskim uspješnicama Jefferies je tjednima držala prvo mjesto najprodavanijih naslova prema odabiru uglednog Sunday Timesa, a renomirani britanski književni klub Richard and Judy svaki put se oduševi njezinim novim očaravajućim romanima i odmah po objavljivanju uvrste ih u svoj klub. Prijevod na hrvatski potpisuje Tomislav Žilić.

***
Belle Hatton započela je novi život daleko od svoga doma. Njezin glamurozan posao pjevačice u noćnom klubu u Burmi 1930-ih donio joj je mnoštvo sofisticiranih novih prijatelja i obožavatelja. No, nepokolebljivu Belle proganja misterij iz prošlosti: 25 godina star isječak iz novina, pronađen među stvarima njezinih pokojnih roditelja, sugerira da su oni Mjanmar napustili nakon nestanka kćerkice Elvire.

Belle u prelijepoj dalekoj zemlji očajnički želi saznati što se dogodilo sestri za koju nije znala da postoji, ali kada počne postavljati pitanja, nailazi na uznemirujuće glasine, zlonamjerne tračeve i otvorene prijetnje. Oliver, privlačni i ležerni američki novinar slobodna duha, nudi joj pomoć, ali anonimna poruka upozorava je da bude oprezna.

Tagged: , , , , , , , , , ,